Menu
+

Εκτέλεση

  • Χοιρινός λαιμός 800.0 γρ
  • Αντσούγιες 10.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 20.0 γρ
  • Γλυκάνισο 10.0 γρ
  • Ξύσμα λεμονιού 1.0 τεμ.
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ραπανάκια 3.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι φρέσκο 3.0 τεμ.
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε πολύ καλά τους κόκκους γλυκάνισου και περνάμε από γουδί.

    Καρυκεύουμε το χοιρινό με τον γλυκάνισο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια κλείνουμε σε σακούλα μαζί με την vinaigrette, το ξύσμα λεμονιού, την αντζούγια ψιλοκομμένη, κοτσάνια μαϊντανού και το λευκό μέρος από τα κρεμμυδάκια. Μαγειρεύουμε στους 62 για 24 ώρες. Έπειτα κρυώνουμε σε μπάνιο με πάγο.

    Κόβουμε τον χοιρινό λαιμό σε μπριζόλες και καραμελώνουμε σε δυνατή σχάρα. Τελειώνουμε με ψητά φρέσκα κρεμμύδια, σαλάτα από ραπανάκι κομμένα σε ψιλές φετούλες και μαϊντανό, σάλτσα Hellmann’s Street Master Sauce και τα υγρά της σακούλας γλασαρισμένα.