Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Βυθίστε το χοιρινό σε εκρηκτικές γεύσεις, με καρυκεύματα, vinaigrette, σάλτσες και προσθέστε αντζούγιες - το μαγικό συστατικό-  που θα κάνει τη διαφορά! 

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε πολύ καλά τους κόκκους γλυκάνισου και περνάμε από γουδί.Καρυκεύουμε το χοιρινό με τον γλυκάνισο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια κλείνουμε σε σακούλα μαζί με την vinaigrette, το ξύσμα λεμονιού, την αντζούγια ψιλοκομμένη, κοτσάνια μαϊντανού και το λευκό μέρος από τα κρεμμυδάκια. Μαγειρεύουμε στους 62 για 24 ώρες. Έπειτα κρυώνουμε σε μπάνιο με πάγο.Κόβουμε τον χοιρινό λαιμό σε μπριζόλες και καραμελώνουμε σε δυνατή σχάρα. Τελειώνουμε με ψητά φρέσκα κρεμμύδια, σαλάτα από ραπανάκι κομμένα σε ψιλές φετούλες και μαϊντανό, σάλτσα Hellmann’s Σάλτσα Μουστάρδα και τα υγρά της σακούλας γλασαρισμένα.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού