Menu
+

Εκτέλεση

  • Αυγά 2.0 τεμ.
  • Λευκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Λαχανάκια Βρυξελλών 50.0 γρ
  • Φρέσκος αρακάς 25.0 γρ
  • Γάλα 20.0 ml
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Chef's Tip

  • Συνοδευτικό Άλειμμα
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο ή βούτυρο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα λαχανάκια βρυξελλών και τον αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, προσθέτουμε τα αυγά (τα οποία τα έχουμε αναδεύσει μαζί με το γάλα) και ολοκληρώνουμε τη ομελέτα μας.
  2. Chef's Tip

    Μπορούμε να τη συνοδεύουμε με άλειμμα τυριού αρωματισμένο με σόγια και τσίλι αναμειγνύοντας τη μαγιονέζα μαζί με την πικάντικη σάλτσα με τσίλι σε μπασίνα.