+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο ή βούτυρο το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα λαχανάκια βρυξελών και τον αρακά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Στο τέλος, προσθέτουμε τα αυγά ( τα οποία τα έχουμε αναδεύσει μαζί με το γάλα) και ολοκληρώνουμε τη ομελέτα μας
  2. Chef Tips

    Μπορούμε να την συνοδεύουμε με άλειμμα τυριού αρωματισμένο με σόγια και τσίλι. Αναμειγνύουμετο κρέμα τυρί μαζί με την πικάντικη σάλτσα με τσίλι σε Μπασίνα.
+