+

Για την Ομελέτα

  • Φρέσκα Αυγά 5 τεμ.
  • Μαϊντανό 30 γρ
  • Κόλιανδρος 30 γρ
  • Άνηθος 15 γρ
  • Σχοινόπρασο 30 γρ
  • Καρύδια κομματιασμένα 60 γρ
  • Aποξηραμένη βερβερίδα ή goji berries 20 γρ
  • Μπέικιν πάουντερ 5 γρ

Chef's Tip

  1. Για την Ομελέτα

    Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μυρωδικά και ψιλοκόβουμε τα φύλλα τους.
    Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το μπέικιν πάουντερ και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε μέσα στα αβγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σε τηγάνι και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και αδειάζουμε μέσα το μίγμα των αβγών. Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
  2. Chef's Tip

    Για πιο δροσιστική απόλαυση μπορούμε να τη συνοδέψουμε με κρέμα τυρί ή με Πικάντικη΄Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα για μια πιό πικάντικη version.
+