+

Για την Ομελέτα

  1. Για την Ομελέτα

    Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μυρωδικά και ψιλοκόβουμε τα φύλλα τους.
    Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το μπέικιν πάουντερ και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε μέσα στα αβγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σε τηγάνι και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο λάδικαι αδειάζουμε μέσα το μίγμα των αβγών. Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
    Μπορούμε να την συνοδέψουμε με κρέμα τυρί Hellmann’s για πιο δροσιστική απόλαυση ή με Knorr Chili Τomato για μια πικάντικη version.
+