Πέννες Αmatriciana με Γαρίδες, Καλαμάρι και Crispy Bacon
Ιταλική πανδαισία θαλασσινών σερβιρισμένα με πέννες και τραγανό bacon.

Συστατικά
Πέννες Αmatriciana με Γαρίδες, Καλαμάρι και Crispy Bacon
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Πέννες
/γρ
500.0 γρ
0%
Γαρίδες
/τεμ.
16.0 τεμ.
0%
Φρέσκο καλαμάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες
/γρ
200.0 γρ
0%
Bacon, ψιλοκομμένο
/γρ
75.0 γρ
0%
Πεκορίνο Αμφιλοχίας
/γρ
60.0 γρ
0%
1/2 Μάτσο μαϊντανός
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
80.0 ml
0%
Τομάτες
/γρ
500.0 γρ
0%
Knorr Υγρός Ζωμός Τελειώματος Οστρακοειδή 1 lt
/ml
20.0 ml
0%

μέτριο κρεμμύδι emince
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Πάστα Τσίλι
/ml
50.0 ml
0%
/
Εκτέλεση
-
Πέννες 500.0 γρ
-
Γαρίδες 16.0 τεμ.
-
Φρέσκο καλαμάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 200.0 γρ
-
Bacon, ψιλοκομμένο 75.0 γρ
-
Πεκορίνο Αμφιλοχίας 60.0 γρ
-
1/2 Μάτσο μαϊντανός
-
Ελαιόλαδο 80.0 ml
-
Τομάτες 500.0 γρ
-
μέτριο κρεμμύδι emince 1.0 τεμ.
-
Πάστα Τσίλι 50.0 ml
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
1.Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε τις τομάτες πολτοποιημένες και τον ζωμό γαρίδας.2.Αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 30’ και στο τέλος προσθέτουμε την πάστα τσίλι.3.Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το bacon, προσθέτουμε τις γαρίδες και το καλαμάρι και, αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε τη σάλτσα και τις πέννες.4.Μαγειρεύουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει και αφού αποσύρουμε προσθέτουμε το πεκορίνο και τον μαϊντανό.