Πέννες Αmatriciana με Γαρίδες, Καλαμάρι και Crispy Bacon | Unilever Food Solutions
Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε τις τομάτες πολτοποιημένες και τον ζωμό γαρίδας.

    2. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 30’ και στο τέλος προσθέτουμε την πάστα τσίλι.

    3. Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το bacon, προσθέτουμε τις γαρίδες και το καλαμάρι και, αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε τη σάλτσα και τις πέννες.

    4. Μαγειρεύουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει και αφού αποσύρουμε προσθέτουμε το πεκορίνο και τον μαϊντανό.