+

Εκτέλεση

  • Πέννες 500 γρ
  • Γαρίδες 16 τεμ.
  • Φρέσκο καλαμάρι, κομμένο σε λεπτές λωρίδες 200 γρ
  • Bacon, ψιλοκομμένο 75 γρ
  • Πεκορίνο Αμφιλοχίας 60 γρ
  • 1/2 Μάτσο μαϊντανός
  • Ελαιόλαδο 80 ml
  • Τομάτες 500 γρ
  • μέτριο κρεμμύδι emince 1 τεμ.
  1. Εκτέλεση

    1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε ελαιόλαδο και έπειτα προσθέτουμε τις τομάτες πολτοποιημένες και τον ζωμό γαρίδας.

    2. Αφήνουμε να μαγειρευτεί για περίπου 30’ και στο τέλος προσθέτουμε την Knorr Thai Sweet Chili Jam.

    3. Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το bacon, προσθέτουμε τις γαρίδες και το καλαμάρι και, αφού τσιγαριστούν, ρίχνουμε τη σάλτσα και τις πέννες.

    4. Μαγειρεύουμε στη φωτιά μέχρι να δέσει και αφού αποσύρουμε προσθέτουμε το πεκορίνο και τον μαϊντανό.