+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σε μπασίνα τοποθετούμε το ξύδι με την ζάχαρη και τα κρεμμύδια, τα αφήνουμε για 30 λεπτά και τα στραγγίζουμε. Κρατάμε 30 ml από τα υγρά του κρεμμυδιού.

    Βράζουμε την πάστα σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

    Στη συνέχεια τοποθετούμε σε μπασίνα την ψιλοκομμένη τομάτα με τα υπόλοιπα υλικά ομογενοποιούμε και προσθέτουμε την πάστα. Ανακατεύουμε προσθέτοντας τα κρεμμύδια και το ξύδι που έχουμε κρατήσει. Ντεκοράρουμε με το μπούκοβο και σερβίρουμε

  2. Chef Tips

    Για πιο γεμάτη γεύση κλείνουμε με διαφάνεια την μπασίνα με την πάστα και όλα τα υλικά και αποθηκεύουμε στο ψυγείο 12 ώρες. Σερβίρουμε την πάστα κρύα σαν σαλάτα.
+