Παναρισμένο αβοκάντο με Tabasco και Σκόρδο
H πιο crispy εκδοχή του αβοκάντο!

Συστατικά
Παναρισμένο αβοκάντο με Tabasco και Σκόρδο
−
+
€0.0
Για το Dressing Tabasco
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
50.0 γρ
0%

Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml
/γρ
25.0 γρ
0%
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο
/γρ
2.0 γρ
0%
Για το Αβοκάντο
Γαλέτα
/γρ
30.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
3.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

0,5 Tεμ. ?ßο???Tο ??µμέ?A Sε FέTες
/
0.0
0%
Αλεύρι
/γρ
22.0 γρ
0%
Αυγά χτυπημένα
/γρ
24.0 γρ
0%
/
Για το Dressing Tabasco
-
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml 25.0 γρ
-
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο 2.0 γρ
Για το Αβοκάντο
-
Γαλέτα 30.0 γρ
-
Κύμινο 3.0 γρ
-
0,5 Tεμ. ?ßο???Tο ??µμέ?A Sε FέTες
-
Αλεύρι 22.0 γρ
-
Αυγά χτυπημένα 24.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing Tabasco
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα με το Hellmann’s Spicy Red Bell Pepper με Tabascoκαιτον κόλιανδρο και ανακατεύουμε.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. -
Για το Αβοκάντο
Μαρινάρουμε τις φέτες αβοκάντο με σκόρδο και κύμινο. Στη συνέχεια, τις πανάρουμε με αυγά και γαλέτα και τις ψήνουμε στους 180°C σε ένα αντικολλητικό ταψί για 10-15 λεπτά.