Παναρισμένο αβοκάντο με Tabasco και Σκόρδο
H πιο crispy εκδοχή του αβοκάντο!

Συστατικά
Για το Dressing Tabasco
-
Κόλιανδρο φρέσκο ψιλοκομμένο 2 γρ
Για το Αβοκάντο
-
Γαλέτα 30 γρ
-
Κύμινο 3 γρ
-
0,5 τεμ. Αβοκάντο κομμένα σε φέτες
-
Αλεύρι 22 γρ
-
Αυγά χτυπημένα 24 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing Tabasco
Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα με το Hellmann’s Spicy Red Bell Pepper με Tabascoκαιτον κόλιανδρο και ανακατεύουμε. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. -
Για το Αβοκάντο
Μαρινάρουμε τις φέτες αβοκάντο με σκόρδο και κύμινο. Στη συνέχεια, τις πανάρουμε με αυγά και γαλέτα και τις ψήνουμε στους 180°C σε ένα αντικολλητικό ταψί για 10-15 λεπτά.