Menu
+

Για την πανσέτα

  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Καπνιστή πάπρικα 5.0 γρ
  • Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg 80.0 γρ
  • Χοιρινή Πανσέτα 1.0 kg

Για την πατάτα

  • Πατάτες
  • Μπέικον
  • Hellmann’s Street Μάστερ Σως 3 Kg

Για το Dip αρωματικού Ketchup

  • Hellmann’s Street Κέτσαπ 4 kg 1.0 kg
  • Μέλι 100.0 γρ
  • Κύμινο 20.0 γρ

Πρόταση σερβιρίσματος

  • Χοιρινή Πανσέτα 4.0 τεμ.
  • Πατάτα 1.0 τεμ.
  • Πίτα για σουβλάκι 1.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο ξερό 1.0 τεμ.
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος
  1. Για την πανσέτα

    Μαρινάρουμε και κρατάμε στο ψυγείο τις πανσέτες για τουλάχιστον 2-3 ώρες. Στη συνέχεια, ψήνουμε.
  2. Για την πατάτα

    Πλένουμε και καθαρίζουμε σχολαστικά τις πατάτες. Στη συνέχεια τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε φούρνο. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο τραγανό μπέικον και Street Μάστερ Σως.
  3. Για το Dip αρωματικού Ketchup

    Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε.
  4. Πρόταση σερβιρίσματος

    3 -4 τεμάχια χοιρινή πανσέτα, με μία πατάτα ψητή, ένα πιτάκι ψητό, κρεμμύδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο. Συνοδεύουμε με dip αρωματικού κέτσαπ.