Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση


Υπέροχο ορεκτικό σολομού σε πατατένια κρούστα συνοδεία αρωματικής σαλάτας!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Αλατίζουμε το σολομό και προσθέτουμε τα μυρωδικά. Τον τοποθετούμε σε γαστρονόμ και ψήνουμε για 15 λεπτά σε δυνατό φούρνο. Βράζουμε την πατάτα και την πολτοποιούμε, ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και στη συνέχεια σπάμε το σολομό σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το σολομό, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο, τον πουρέ, το βαλσαμικο, το γιαούρτι, καρυκεύουμε και ζυμώνουμε να ομογενοποιηθούν τα υλικά σε ένα μείγμα. Έπειτα, πλάθουμε το μείγμα σε κροκέτες και τις τοποθετούμε στο ψυγείο. Βάζουμε σε αντικολητικό τηγάνι το λάδι να κάψει και πανάρουμε τις κροκέτες σολομού πρώτα στο ασπράδι, που έχουμε χτυπήσει ελαφρά και κατόπιν στο πάνκο. Τηγανίζουμε τις κροκέτες μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και σερβίρουμε με την mix salad που έχουμε αρωματίσει με τη βινεγκρέτ εσπεριδοειδών.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού