+

Για τη Πατατόσουπα

  1. Για τη Πατατόσουπα

    Σοτάρουμε με πολύ προσοχή το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο έως ότου δροσιστεί και όχι να πάρει χρώμα.. Αρωματίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε το σέλερι, την πατάτα, και το ζωμό κοτόπουλου. Βράζουμε για 35 με 40 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας.Προσθέτουμε την κρέμα και συνεχίζουμε για αλλα 5 λεπτά το βράσιμο. Στο τέλος περνάμε τη σούπα μας από μπλέντερ , καρυκεύουμε και αρωματίζουμε με την τρούφα.

    Για ντεκόρ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τραγανά κρουτόν. Εναλλακτικά θα σας προτείναμεφλέικς μαύρηςή λευκήςτρούφας, φύλλα μαϊντανού και φύλλα σέλινου μαριναρισμένα με ελαιόλαδο και χυμό λεμόνι για μια επιπλέον δόση νοστιμιάς.

+