Πικάντικο Μπούτι Κοτόπουλου Σουβλάκι με Φρέσκο Δυόσμο και Τηγανητές Γλυκοπατάτες
Στην πλειοψηφία των σουβλατζίδικων σίγουρα θα βρείτε το κλασσικό απλό σουβλάκι κοτόπουλου. Γιατί δεν δοκιμάζετε λοιπόν να διαφοροποιηθείτε προσφέροντας στους πελάτες σας κάτι που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστο;

Συστατικά
Πικάντικο Μπούτι Κοτόπουλου Σουβλάκι με Φρέσκο Δυόσμο και Τηγανητές Γλυκοπατάτες
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Γιαούρτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρέσκος δυόσμος
/γρ
0.0 γρ
0%
Γλυκοπατάτες κομμένες για τηγάνισμα
/γρ
0.0 γρ
0%
Ηλιέλαιο
/ml
0.0 ml
0%
Καπνιστή πάπρικα
/γρ
0.0 γρ
0%
Νερό
/ml
80.0 ml
0%
Φιλέτα κοτόπουλο μπούτι
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt
/γρ
300.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Knorr Primerba Ψημένο Κρεμμύδι 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Καρότο χοντροκομμένο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ginger σκόνη
/γρ
20.0 γρ
0%
Καστανή ζάχαρη
/γρ
30.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Γιαούρτι
-
Φρέσκος δυόσμος
-
Γλυκοπατάτες κομμένες για τηγάνισμα
-
Ηλιέλαιο
-
Καπνιστή πάπρικα
-
Νερό 80.0 ml
-
Φιλέτα κοτόπουλο μπούτι 4.0 τεμ.
-
Καρότο χοντροκομμένο 1.0 τεμ.
-
Ginger σκόνη 20.0 γρ
-
Καστανή ζάχαρη 30.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα υλικά της μαρινάδας σε μια μπασίνα. Κόβουμε τα μπούτια σε κομμάτια περίπου των 15-20 γρ. και τα βάζουμε στη μαρινάδα για 6 ώρες. Έπειτα τα αφαιρούμε από τη μαρινάδα και τα περνάμε στο σουβλάκι. Ψήνουμε και σερβίρουμε με το γιαούρτι το οποίο αρωματίζουμε με τον δυόσμο και την πάπρικα και μαζί σερβίρουμε τις γλυκοπατάτες που έχουμε τηγανίσει στο ηλιέλαιο.