+

Εκτέλεση

  • Αλάτι 50 γρ
  • Λευκό ξύδι 80 ml
  • Κόλιανδρος 20 γρ
  • Ψιλοκομμένο λάχανο 1 kg
  • Τριμμένα καρότα 500 γρ
  • Ψιλοκομμένο σέλινο 4 τεμ.
  • Πράσινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν 2 τεμ.
  • Κόκκινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν 2 τεμ.
  • Φινόκιο 1 τεμ.
  • Γλυκάνισο 10 γρ
  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά μέσα σε ένα μπολ και προσθέτουμε γλυκάνισο, κόλιανδρο και αλάτι. Βγάζουμε τα υγρά των λαχανικών στύβοντας τα με τα χέρια μας και στη συνέχειατα τοποθετούμε σε ένα σκεύος,στο οποίοθα τα φυλάξουμε. Προσθέτουμεξύδι στα υγρά πουέμειναν, ανακατεύουμε καιστη συνέχεια, το περιχύνουμε πάνω από τα λαχανικά και βάζουμε από πάνω ένα βαρύ αντικείμενο. Φυλάμετη σαλάτασε ένα δροσερό μέρος και την επόμενη μέρα μπορούμε να την καταναλώσουμε. Πριν το σερβίρισμα, περιχύνουμε την σαλάτα με την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα και ανακατεύουμε καλά.