Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο και Ραπανάκια σε Σάλτσα Σόγιας με Μέλι και Πέστο Τομάτας
Διαφοροποιήστε το μενού σας με μια ιδιαίτερα γευστική σαλάτα που ικανοποιεί και τους vegan πελάτες σας.

Συστατικά
Πράσινη Σαλάτα με Αβοκάντο και Ραπανάκια σε Σάλτσα Σόγιας με Μέλι και Πέστο Τομάτας
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Κόκκινη και πράσινη Λόλα
/γρ
250.0 γρ
0%
Αγγούρι
/γρ
100.0 γρ
0%
Φρέσκα κρεμμύδια
/γρ
80.0 γρ
0%
Αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ραπανάκια
/γρ
50.0 γρ
0%
Dressing
Knorr Primerba Pesto Rosso με Τομάτα και Βασιλικό 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Θυμαρίσιο μέλι
/γρ
20.0 γρ
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
120.0 γρ
0%

Σουσάμι
Σουσάμι
/γρ
10.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Κόκκινη και πράσινη Λόλα 250.0 γρ
-
Αγγούρι 100.0 γρ
-
Φρέσκα κρεμμύδια 80.0 γρ
-
Αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Ραπανάκια 50.0 γρ
Dressing
-
Θυμαρίσιο μέλι 20.0 γρ
Σουσάμι
-
Σουσάμι 10.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σαλάτα
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά σε άφθονο νερό.
Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μπασίνα την πράσινη και κόκκινη λόλα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια, τα φρέσκα κρεμμύδια, το αγγούρι και το αβοκάντο (μισό για κάθε σαλάτα, επίσης κρατάμε και κομμάτι για το ντεκόρ).
-
Dressing
Σε μπασίνα τοποθετούμε το μέλι και το pesto rosso, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τη Σάλτσα Σόγιας. -
Σουσάμι
Σοτάρουμε το σουσάμι μέχρι να πάρουμε ένα χρυσό χρώμα. -
Παρουσίαση
Τοποθετούμε την σαλάτα σε μπολ και προσθέτουμε το dressing, ντεκοράρουμε με τα ραπανάκια και με το σουσάμι