Menu
+

Εκτέλεση

  • Κόκκινη και πράσινη Λόλα 250.0 γρ
  • Αγγούρι 100.0 γρ
  • Φρέσκα κρεμμύδια 80.0 γρ
  • Αβοκάντο 1.0 τεμ.
  • Ραπανάκια 50.0 γρ

Dressing

Σουσάμι

  • Σουσάμι 10.0 γρ
  1. Εκτέλεση

    Σαλάτα

    Καθαρίζουμε και πλένουμε τα λαχανικά σε άφθονο νερό.

    Στη συνέχεια, τοποθετούμε σε μπασίνα την πράσινη και κόκκινη λόλα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια, τα φρέσκα κρεμμύδια, το αγγούρι και το αβοκάντο (μισό για κάθε σαλάτα, επίσης κρατάμε και κομμάτι για το ντεκόρ).

  2. Dressing

    Σε μπασίνα τοποθετούμε το μέλι και το pesto rosso, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τη Σάλτσα Σόγιας.
  3. Σουσάμι

    Σοτάρουμε το σουσάμι μέχρι να πάρουμε ένα χρυσό χρώμα.
  4. Παρουσίαση

    Τοποθετούμε την σαλάτα σε μπολ και προσθέτουμε το dressing, ντεκοράρουμε με τα ραπανάκια και με το σουσάμι