Menu
+

Για το μείγμα μανιταριών

  • Βούτυρο 40 γρ
  • Άγρια μανιτάρια 400 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Kale 200 γρ
  • Κάστανα βρασμένα 150 γρ
  • Ξύσμα λεμονιού 1 τεμ.
  • Ελαιόλαδο

Για το ψωμί

  1. Για το μείγμα μανιταριών

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο και βούτυρο, το σκόρδο, το θυμάρι και την ποικιλία μανιταριών. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε το kale. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα εως ότου τα φύλλα να μαραθούν και τα μανιτάρια να πάρουν χρυσό χρώμα. Τέλος, προσθέτουμε τα κάστανα και εκτός της φωτιάς το ζέστ του λεμονιού.
  2. Για το ψωμί

    Φρυγανίζουμε τις 4 φέτες του ψωμιού και αρωματίζουμε τη μαγιονέζα με το θυμάρι.

    Σερβίρουμε αμέσως πάνω στην φέτα του ψωμιού τη μαγιονέζα, το μείγμα των μανιταριών με το kale και τα κάστανα. Ντεκοράρουμε με διάφορες φύτρες.