Ριζότο με κολοκύθα | Unilever Food Solutions
Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Ψιλοκόβουμε την κολοκύθα σε μικρά κυβάκια, βάζουμε λίγο λάδι και τα βάζουμε στο φούρνο για περίπου 30 λεπτά. Ταυτόχρονα, σε ένα βαθύ σκεύος τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με βούτυρο. Ρίχνουμε το ρύζι και το κύμινο. Συνεχίζουμε προσθέτοντας το ζωμό και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθεί με το ρύζι για περίπου 20 λεπτά. Μόλις βράσει το ρύζι, σερβίρουμε με την παρμεζάνα και τη ψημένη κολοκύθα.