Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για το ρολό

  • Στήθος Γαλοπούλας 1.0 kg
  • Φέτες μπέικον 15.0 τεμ.

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να καραμελώσει, προσθέτουμε το σπανάκι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Στη συνέχεια, αρωματίζουμε με σκόρδο, σβήνουμε με κρασί και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Τελειώνουμε με τα μυρωδικά και το μήλο κομμένο σε καρέ.  
  2. Για το ρολό

    Ανοίγουμε με πολύ προσοχή το φιλέτο και στη συνέχεια τοποθετούμε παράλληλα τις φέτες του μπέικον και από πάνω τη γέμιση. Τυλίγουμε και τοποθετούμε σε ταψί μαζί με το ζωμό και ψήνουμε στους 170° για 45 λεπτά με 1 ώρα.
  3. Για το τελείωμα

    Περνούμε τα υγρά από το ψήσιμο και τα δένουμε με βούτυρο. Επίσης, μπορούμε να συνοδεύσουμε το ρολό μας με αχνιστό κουνουπίδι, ψητά παντζάρια και ψητά babyκαρότα.