Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Ρύζι Αναποφλοίωτο 250.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Αρακάς Βρασμένος 80.0 γρ
  • Κόκκινη Πιπεριά 1.0 τεμ.
  • Πράσινη πιπεριά 1.0 τεμ.
  • Γαρίδες 150.0 γρ
  • Καλαμάρι 100.0 γρ
  • Χταπόδι 100.0 γρ
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 10.0 γρ
  • Μάραθος ψιλοκομμένος 10.0 γρ
  • Κάπαρη 50.0 γρ
  • Αγγουράκια κορνισόν 50.0 γρ
  • Ελιές 100.0 γρ

Για το dressing

  • Hellmann's Vegan 3 lt 250.0 γρ
  • λεμόνι 1.0 τεμ.
  • Φινόκιο 50.0 γρ
  • Μάραθος ψιλοκομμένος 5.0 γρ

Αρωματικό, ανοιξιάτικο πιάτο για νηστεία κι όχι μόνο!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Ψιλοκόβουμε τα υλικά. Τις πιπεριές, τον μαϊντανό, τον μάραθο, την κάπαρη, τα αγγουράκια κορνισόν, τις ελιές (πράσινες και μαύρες) χωρίς κουκούτσι και το κρεμμύδι. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας του. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει. Βράζουμε το χταπόδι και περνάμε από τηγάνι το καλαμάρι και στη συνέχεια τα υπόλοιπα θαλασσινά, να σοταριστούν.
  2. Για το dressing

    Παίρνουμε το χυμό και το ξύσμα από το λεμόνι. Κόβουμε το φινόκιο μπρινουάζ. Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και τοποθετούμε ψυγείο. Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μαζί και ντρεσάρουμε, στήνουμε και τελειώνουμε με λάδι μάραθου και φύτρες.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού