+

Εκτέλεση

  • Φύλλα μαϊντανού 20 γρ
  • Ανθό Αλατιού 5 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Νιφάδες τσίλι 2 γρ
  • Ελαιόλαδο 150 ml
  • Ξίδι από κόκκινο κρασί 60 ml
  • Χυμός λεμονιού 60 ml
  • Ξύσμα από λάιμ
  • Σκόρδο 3 τεμ.
  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και ομογενοποιούμε.
  2. Chef's Tip

    Τη συγκεκριμένη σάλτσα μπορούμε να την δουλέψουμε και σαν μαρινάδα για μοσχαρίσιο κρέας κατά τη διάρκεια του ψησίματος του κρέατος.