+

Για τη Σάλτσα

  1. Για τη Σάλτσα

    Αρχικά καθαρίζουμε τις γαρίδες. Αφαιρούμε το κέλυφος, το έντερο της κάθε γαρίδας και κρατάμε το σώμα και το κεφάλι.
    Αλατοπιπερόνουμε και σοτάρουμε με ελαιόλαδο για λίγα λεπτά και από τις δυο πλευρές.
    Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει και σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια προσθέτουμε την πούλπα, τα τοματίνια τον ζωμό και το κόκκινο κάρυ και αφήνουμε να σιγοβράσει.
    Πρίν χυλώσει η σάλτσα μας προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τον βασιλικό, στο σημείο αυτό προσθέτουμε και τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά.
    Η σάλτσα μας είναι έτοιμη.
    Μπορούμε να την συνοδεύσουμε με το ζυμαρικό που επιθυμούμε.
+