+

Για το Σαγανάκι Χταπόδι

  1. Για το Σαγανάκι Χταπόδι

    Βράζουμε και στη συνέχεια κρυώνουμε το χταπόδι. Το καθαρίζουμε και το κόβουμε σε μικρά καρέ (κομμένα στο φάλτσο τους)
    Σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να υδρώσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, δουλεύουμε για λίγο και ολοκληρώνουμε με το χυμό Lime τη γλυκιά σάλτσα σόγιας. Προσθέτουμε το κομμένο χτάπόδι καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να γλασάρει το σαγανάκι μας.Τοποθετούμε το χταπόδι μας σε σκεύος και ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο κρεμμύδι (το πράσινο μέρος)





+