+

Για τη Σαλάτα

  • Βρασμένα Ζυμαρικά της αρεσκείας σας 450 γρ
  • Κοτόπουλο φιλέτο 220 γρ
  • Αβοκάντο 1 τεμ.
  • Καλαμπόκι Σπυρί 80 γρ
  • Φρέσκα Κρεμμυδάκια 2 τεμ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Χυμός Λάιμ 2 τεμ.
  1. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente. Καρυκεύουμε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι, το ψήνουμε και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε μπασίνα τοποθετούμε τη σάλτσα bbq μαζί με το χυμό από το λάιμ και το σκόρδο. Ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ. Καθαρίζουμε και κόβουμε και το αβοκάντο σε μικρά καρέ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί, την πάστα, το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το dressing. Ανακατεύουμε και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.