+
  1. Για τη Σαλάτα Ζυμαρικών με Κοτόπουλο, Αρωματισμένη με Σάλτσα BBQ

    Βράζουμε τα ζυμαρικά μας al dente. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι το κοτόπουλο, το ψήνουμε και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Σε μπασίνα τοποθετούμε την σάλτσα bbq μαζί με το χυμό από το λάιμ και το σκόρδο. Ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ. Καθαρίζουμε και κόβουμε και το αβοκάντο σε μικρά καρέ. Τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί, την πάστα, το κοτόπουλο, τα λαχανικά και το dressing. Ανακατεύουμε και είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε.
+