Σαλάτα Καρπούζι με Φέτα, Φιστίκι Αιγίνης και Αρωματικό Ελαιόλαδο Θυμαριού
Όλο το καλοκαίρι σε ένα πιάτο, θα σας εκπλήξει η θετική ανταπόκριση του κοινού!

Συστατικά
Σαλάτα Καρπούζι με Φέτα, Φιστίκι Αιγίνης και Αρωματικό Ελαιόλαδο Θυμαριού
−
+
€0.0
Για το αρωματικό ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο
/ml
200.0 ml
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
30.0 γρ
0%

Για τη σαλάτα
Αγγούρι Κνωσού
/γρ
100.0 γρ
0%
Καρπούζι
/γρ
500.0 γρ
0%
Λευκό ξύδι
/γρ
10.0 γρ
0%
Μους Φέτας
/γρ
120.0 γρ
0%
Κάπαρη
/γρ
20.0 γρ
0%
Φύλλα μέντας
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Φιστίκι Αιγίνης
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το αρωματικό ελαιόλαδο
-
Ελαιόλαδο 200.0 ml
Για τη σαλάτα
-
Αγγούρι Κνωσού 100.0 γρ
-
Καρπούζι 500.0 γρ
-
Λευκό ξύδι 10.0 γρ
-
Μους Φέτας 120.0 γρ
-
Κάπαρη 20.0 γρ
-
Φύλλα μέντας
-
Φιστίκι Αιγίνης
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το αρωματικό ελαιόλαδο
Ομογενοποιούμε το ελαιόλαδο με το θυμάρι και το κλείνουμε ερμητικά σε μπουκάλι. -
Για τη σαλάτα
Κόβουμε τα αγγουράκια Κνωσού σε φέτες. Καθαρίζουμε το καρπούζι, αφαιρούμε τα σπόρια και το κόβουμε σε καρέ. Καβουρδίζουμε το φιστίκι Αιγίνης. Τοποθετούμε σε μπασίνα το καρπούζι μαζί με τα αγγούρια, καρυκεύουμε με αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ξύδι και αρωματικό ελαιόλαδο. Τοποθετούμε τη σαλάτα σε πιάτο και τελειώνουμε με καπαρόμηλα και φύλλα κάπαρης, με την τριμμένη φέτα το καβουρδισμένο φιστίκι, φύλλα μέντας και αρωματικό ελαιόλαδο.