+

Για την Κινόα

  • Κινόα 75 γρ

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

  • Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 250 γρ
  • Φασόλια Κονσέρβας 200 γρ
  • Αγγούρι κομμένο καρέ 100 γρ
  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 30 γρ
  • Φρέσκο κόλιανδρο 10 γρ
  1. Για την Κινόα

    Βράζουμε την Κινόα βάσει των οδηγιών και στη συνέχεια στραγγίζουμε και κρυώνουμε.
  2. Για το Dressing

    Τοποθετούμε σε μπολ όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ.
  3. Για τη Σαλάτα

    Προσθέτουμε σε μπασίνα τα φασόλια μαζί με την κινόα, τα λαχανικά και το dressing. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
+