Σαλάτα Κινόα και Mix Φασολιών Γεμάτη Πρωτεΐνες, Φυτικές Ίνες και Σίδηρο
Σούπερ θρεπτική πρόταση για τους πελάτες που προσέχουν τη φυσική τους κατάσταση!

Συστατικά
Για την Κινόα
-
Κινόα 75 γρ
Για το Dressing
-
Μηλόξυδο 15 γρ
-
Χυμό λάιμ 25 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλάτι
-
Κόλιανδρο σε σκόνη 10 γρ
Για τη Σαλάτα
-
Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 250 γρ
-
Φασόλια Κονσέρβας 200 γρ
-
Αγγούρι κομμένο καρέ 100 γρ
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 30 γρ
-
Φρέσκο κόλιανδρο 10 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Κινόα
Βράζουμε την Κινόα βάσει των οδηγιών και στη συνέχεια στραγγίζουμε και κρυώνουμε. -
Για το Dressing
Τοποθετούμε σε μπολ όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ. -
Για τη Σαλάτα
Προσθέτουμε σε μπασίνα τα φασόλια μαζί με την κινόα, τα λαχανικά και το dressing. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.