Menu
+

Για την Κινόα

  • Κινόα 75.0 γρ

Για το Dressing

  • Μηλόξυδο 15.0 γρ
  • Χυμό λάιμ 25.0 γρ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Αλάτι
  • Κόλιανδρο σε σκόνη 10.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml

Για τη Σαλάτα

  • Μαύρα Φασόλια Κονσέρβας 250.0 γρ
  • Φασόλια Κονσέρβας 200.0 γρ
  • Αγγούρι κομμένο καρέ 100.0 γρ
  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 30.0 γρ
  • Φρέσκο κόλιανδρο 10.0 γρ
  1. Για την Κινόα

    Βράζουμε την Κινόα βάσει των οδηγιών και στη συνέχεια στραγγίζουμε και κρυώνουμε.
  2. Για το Dressing

    Τοποθετούμε σε μπολ όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ.
  3. Για τη Σαλάτα

    Προσθέτουμε σε μπασίνα τα φασόλια μαζί με την κινόα, τα λαχανικά και το dressing. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.