+

Εκτέλεση

  • Στήθος κοτόπουλο 1 kg
  • Καρότα 2 τεμ.
  • Κλωνάρια Σέλερι 2 τεμ.
  • Λευκό κρεμμύδι 1 τεμ.
  • Bouquet Garni (4 κλωνάρια μαϊντανό, 2 θυμάρι, 1 δαφνόφυλλο) 1 τεμ.
  • Αντίβ λευκά και κόκκινα 5 τεμ.
  • Φριζέ Αντίδι 3 τεμ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το Dressing

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε το κοτόπουλο μαζί με το bouquet garni, τα λαχανικά και το ζωμό σε κατσαρόλα και βράζουμε για 35-40 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάζουμε και διατηρούμε το κοτόπουλο σε απορροφητικό χαρτί.
    Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αντίβ και τα φριζέ.
  2. Για το Dressing

    Αναμιγνύομε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και τη vinaigretteμε την βοήθεια ραβδομπλέντερ και αρωματίζουμε με την τρούφα.
  3. Για την Παρουσίαση

    Τοποθετούμε σε μπασίνα τα αντίβ με τα φριζέ, το κοτόπουλο και το dressing, ανακατεύουμε και στήνουμε την σαλάτα μας.
+