Σαλάτα Κοτόπουλο με Αντίβ και Αρωματισμένη Μαγιονέζα με Τρούφα και Εσπεριδοειδή
Η μαγιονέζα, η μουστάρδα και η vinaigrette εσπεριδοειδών μαζί με την τρούφα δημιουργούν το τέλειο dressing για αυτή τη σαλάτα!

Συστατικά
Εκτέλεση
-
Στήθος κοτόπουλο 1 kg
-
Καρότα 2 τεμ.
-
Κλωνάρια Σέλερι 2 τεμ.
-
Λευκό κρεμμύδι 1 τεμ.
-
Bouquet Garni (4 κλωνάρια μαϊντανό, 2 θυμάρι, 1 δαφνόφυλλο) 1 τεμ.
-
Αντίβ λευκά και κόκκινα 5 τεμ.
-
Φριζέ Αντίδι 3 τεμ.
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το Dressing
-
Μαύρη Τρούφα 40 γρ
-
Μουστάρδα Dijon 20 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το κοτόπουλο μαζί με το bouquet garni, τα λαχανικά και το ζωμό σε κατσαρόλα και βράζουμε για 35-40 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάζουμε και διατηρούμε το κοτόπουλο σε απορροφητικό χαρτί. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αντίβ και τα φριζέ. -
Για το Dressing
Αναμιγνύομε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και τη vinaigretteμε την βοήθεια ραβδομπλέντερ και αρωματίζουμε με την τρούφα. -
Για την Παρουσίαση
Τοποθετούμε σε μπασίνα τα αντίβ με τα φριζέ, το κοτόπουλο και το dressing, ανακατεύουμε και στήνουμε την σαλάτα μας.