Σαλάτα Κοτόπουλο με Αντίβ και Αρωματισμένη Μαγιονέζα με Τρούφα και Εσπεριδοειδή
Η μαγιονέζα, η μουστάρδα και η vinaigrette εσπεριδοειδών μαζί με την τρούφα δημιουργούν το τέλειο dressing για αυτή τη σαλάτα!

Συστατικά
Σαλάτα Κοτόπουλο με Αντίβ και Αρωματισμένη Μαγιονέζα με Τρούφα και Εσπεριδοειδή
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Στήθος κοτόπουλο
/kg
1.0 kg
0%
Καρότα
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Κλωνάρια Σέλερι
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Λευκό κρεμμύδι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Bouquet Garni (4 κλωνάρια μαϊντανό, 2 θυμάρι, 1 δαφνόφυλλο)
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Ζωμός Κότας σε Σκόνη 1 kg
/γρ
10.0 γρ
0%

Αντίβ λευκά και κόκκινα
/τεμ.
5.0 τεμ.
0%
Φριζέ Αντίδι
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για το Dressing
Hellmann's Real Μαγιονέζα 5 lt
/γρ
250.0 γρ
0%

Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/γρ
70.0 γρ
0%

Μαύρη Τρούφα
/γρ
40.0 γρ
0%
Μουστάρδα Dijon
/γρ
20.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Στήθος κοτόπουλο 1.0 kg
-
Καρότα 2.0 τεμ.
-
Κλωνάρια Σέλερι 2.0 τεμ.
-
Λευκό κρεμμύδι 1.0 τεμ.
-
Bouquet Garni (4 κλωνάρια μαϊντανό, 2 θυμάρι, 1 δαφνόφυλλο) 1.0 τεμ.
-
Αντίβ λευκά και κόκκινα 5.0 τεμ.
-
Φριζέ Αντίδι 3.0 τεμ.
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για το Dressing
-
Μαύρη Τρούφα 40.0 γρ
-
Μουστάρδα Dijon 20.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το κοτόπουλο μαζί με το bouquet garni, τα λαχανικά και το ζωμό σε κατσαρόλα και βράζουμε για 35-40 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάζουμε και διατηρούμε το κοτόπουλο σε απορροφητικό χαρτί.
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα αντίβ και τα φριζέ. -
Για το Dressing
Αναμιγνύομε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα και τη vinaigretteμε την βοήθεια ραβδομπλέντερ και αρωματίζουμε με την τρούφα. -
Για την Παρουσίαση
Τοποθετούμε σε μπασίνα τα αντίβ με τα φριζέ, το κοτόπουλο και το dressing, ανακατεύουμε και στήνουμε την σαλάτα μας.