Σαλάτα Κουνουπίδι με Μήλο και Αρωματικό Dressing Μαγιονέζας με Χυμό Πορτοκάλι
Μια εντυπωσιακή σαλάτα που θα λατρέψουν όλοι!

Συστατικά
Σαλάτα Κουνουπίδι με Μήλο και Αρωματικό Dressing Μαγιονέζας με Χυμό Πορτοκάλι
−
+
€0.0
Για το dressing
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
200.0 γρ
0%

Χυμός και Ξύσμα Πορτοκαλιού
/γρ
150.0 γρ
0%
Κάρυ σε σκόνη
/γρ
10.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη σαλάτα
Ανθοί Κουνουπιδιού
/γρ
400.0 γρ
0%
Πράσινο μήλο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Γραβιέρα
/γρ
200.0 γρ
0%
Cranberries
/γρ
100.0 γρ
0%
Μπέικον crisp
/γρ
200.0 γρ
0%
Κολοκυθόσπορος
/γρ
60.0 γρ
0%
Iceberg
/γρ
100.0 γρ
0%
Ραντίτσιο
/γρ
100.0 γρ
0%
/
Για το dressing
-
Χυμός και Ξύσμα Πορτοκαλιού 150.0 γρ
-
Κάρυ σε σκόνη 10.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα
-
Ανθοί Κουνουπιδιού 400.0 γρ
-
Πράσινο μήλο 1.0 τεμ.
-
Γραβιέρα 200.0 γρ
-
Cranberries 100.0 γρ
-
Μπέικον crisp 200.0 γρ
-
Κολοκυθόσπορος 60.0 γρ
-
Iceberg 100.0 γρ
-
Ραντίτσιο 100.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το dressing
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. -
Για τη σαλάτα
Καθαρίζουμε το κουνουπίδι (ποικιλία από άσπρο, μωβ, και κίτρινο) και κόβουμε με προσοχή σε μικρούς ανθούς. Έπειτα, κόβουμε το μήλο ζουλιέν. Τέλος, τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και περιχύνουμε με το dressing, τελειώνουμε με τραγανό μπέικον και κράνμπερι.