Σαλάτα με Αβοκάντο Baby Σπανάκι, Σπόρους Κολοκύθας και Cottage Cheese
Άψογος γευστικός συνδυασμός. Το βελούδινο αβοκάντο, παλεύει με το εύθραυστο σπανάκι καθώς η δυναμική γεύση των σπόρων και η αψάδα της Dijon παντρεύονται με το ανάλαφρο cottage!

Συστατικά
Σαλάτα με Αβοκάντο Baby Σπανάκι, Σπόρους Κολοκύθας και Cottage Cheese
−
+
€0.0
Για το dressing
Μουστάρδα Dijon
/γρ
10.0 γρ
0%
σιρόπι ζάχαρης
/γρ
20.0 γρ
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ Βασιλικού 1 lt
/ml
50.0 ml
0%

Θαλασσινό Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη σαλάτα
Baby σπανάκι
/γρ
100.0 γρ
0%
Ωριμο αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
1/2 μάτσο Κάρδαμο χονδροκομμένο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
/γρ
0.0 γρ
0%
Σπόροι από μαύρο σουσάμι
/γρ
10.0 γρ
0%
Σπόροι κολοκύθας
/γρ
10.0 γρ
0%
Cottage cheese
/γρ
80.0 γρ
0%
/
Για το dressing
-
Μουστάρδα Dijon 10.0 γρ
-
σιρόπι ζάχαρης 20.0 γρ
-
Θαλασσινό Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα
-
Baby σπανάκι 100.0 γρ
-
Ωριμο αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
1/2 μάτσο Κάρδαμο χονδροκομμένο
-
1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
Σπόροι από μαύρο σουσάμι 10.0 γρ
-
Σπόροι κολοκύθας 10.0 γρ
-
Cottage cheese 80.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το dressing
Ομογενοποιούμε τη vinaigrette με το σιρόπι και τη μουστάρδα και αρωματίζουμε με θαλασσινό αλάτι και φρέσκο πιπέρι.
-
Για τη σαλάτα
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και συνδυάζουμε με το dressing. Τελειώνουμε με το cottage cheese.