Menu
+

Για το dressing

  • Μουστάρδα Dijon 10.0 γρ
  • σιρόπι ζάχαρης 20.0 γρ
  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη σαλάτα

  • Baby σπανάκι 100.0 γρ
  • Ωριμο αβοκάντο 1.0 τεμ.
  • 1/2 μάτσο Κάρδαμο χονδροκομμένο
  • 1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Σπόροι από μαύρο σουσάμι 10.0 γρ
  • Σπόροι κολοκύθας 10.0 γρ
  • Cottage cheese 80.0 γρ
  1. Για το dressing

    Ομογενοποιούμε τη vinaigrette με το σιρόπι και τη μουστάρδα και αρωματίζουμε με θαλασσινό αλάτι και φρέσκο πιπέρι.

  2. Για τη σαλάτα

    Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και συνδυάζουμε με το dressing. Τελειώνουμε με το cottage cheese.