Σαλάτα με Αβοκάντο Baby Σπανάκι, Σπόρους Κολοκύθας και Cottage Cheese
Άψογος γευστικός συνδυασμός. Το βελούδινο αβοκάντο, παλεύει με το εύθραυστο σπανάκι καθώς η δυναμική γεύση των σπόρων και η αψάδα της Dijon παντρεύονται με το ανάλαφρο cottage!

Συστατικά
Για το dressing
-
Μουστάρδα Dijon 10 γρ
-
σιρόπι ζάχαρης 20 γρ
-
Θαλασσινό Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σαλάτα
-
Baby σπανάκι 100 γρ
-
Ωριμο αβοκάντο 1 τεμ.
-
1/2 μάτσο Κάρδαμο χονδροκομμένο
-
1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
-
Σπόροι από μαύρο σουσάμι 10 γρ
-
Σπόροι κολοκύθας 10 γρ
-
Cottage cheese 80 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το dressing
Ομογενοποιούμε τη vinaigrette με το σιρόπι και τη μουστάρδα και αρωματίζουμε με θαλασσινό αλάτι και φρέσκο πιπέρι.
-
Για τη σαλάτα
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά σε μπασίνα και συνδυάζουμε με το dressing. Τελειώνουμε με το cottage cheese.