Menu
+

Προετοιμασία

  • Νέκταρ αγαύης 30.0 γρ
  • Ancho chili powder (καπνιστό ήπιο τσίλι) 70.0 γρ
  • Κολοκυθόσποροι (ή λιναρόσποροι) 22.0 γρ
  • Πιπέρι καγιέν 7.0 γρ
  • Κέιλ ψιλοκομμένο (άγριο λάχανο) 85.0 γρ
  • Λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο 140.0 γρ
  1. Προετοιμασία

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη Hellmann's Veganμε τη βινεγκρέτ, το νέκταρ αγαύης, το καπνιστό τσίλι, τους κολοκυθόσπορους, το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε καλά.
    Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το κέιλ με το κόκκινο λάχανο και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα με τη μαγιονέζα. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε.