Menu
+

Προετοιμασία

  • Νέκταρ αγαύης 30 γρ
  • Ancho chili powder (καπνιστό ήπιο τσίλι) 70 γρ
  • Κολοκυθόσποροι (ή λιναρόσποροι) 22 γρ
  • Πιπέρι καγιέν 7 γρ
  • Κέιλ ψιλοκομμένο (άγριο λάχανο) 85 γρ
  • Λάχανο κόκκινο ψιλοκομμένο 140 γρ
  1. Προετοιμασία

    Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το Cream Cheese με τη βινεγκρέτ, το νέκταρ αγαύης, το καπνιστό τσίλι, τους κολοκυθόσπορους, το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το κέιλ με το κόκκινο λάχανο και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα με το Cream Cheese. Αφήνουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για 3 ώρες και σερβίρουμε.