Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Για τη βινεγκρέτ

Για τη σαλάτα

  • Φυλλώματα πρασινάδας 100.0 γρ
  • Βαλεριάνα 50.0 γρ
  • Ανανά 80.0 γρ
  • Δαμάσκηνα 40.0 γρ
  • Κατσικίσιο τυρί 60.0 γρ
  • Καρύδια
  • Φλέικς λαχανίδας
  • Φλέικς από λωτό

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τα φλέικς λωτού

    Κόβουμε το λωτό στο μαντολίνο και τον τηγανίζουμε στους 130 βαθμούς μέχρι να γίνει τραγανός.
  2. Για τη βινεγκρέτ

    Αναμειγνύουμεόλα τα υλικά καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Για τη σαλάτα

    Ανακατεύουμε τα φυλλώματα, προσθέτουμε τον ανανά και τα δαμάσκηνα χοντροκομμένα, τα καρύδια ψιλοκομμένα και το κατσικίσιο τυρί. Τελευταία προσθέτουμε τα φλέικς λωτού και λαχανίδας.