Menu
+

Για τη βινεγκρέτ

  • Ζάχαρη μαύρη
  • Πιπέρι
  • Αλάτι
  • Μηλόξιδο
  • Χυμός μήλου

Για τη σαλάτα

  • Φυλλώματα πρασινάδας 100 γρ
  • Βαλεριάνα 50 γρ
  • Ανανά 80 γρ
  • Δαμάσκηνα 40 γρ
  • Κατσικίσιο τυρί 60 γρ
  • Καρύδια
  • Φλέικς λαχανίδας
  • Φλέικς από λωτό
  1. Για τα φλέικς λωτού

    Κόβουμε το λωτό στο μαντολίνο και τον τηγανίζουμε στους 130 βαθμούς μέχρι να γίνει τραγανός.
  2. Για τη βινεγκρέτ

    Αναμειγνύουμεόλα τα υλικά καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Για τη σαλάτα

    Ανακατεύουμε τα φυλλώματα, προσθέτουμε τον ανανά και τα δαμάσκηνα χοντροκομμένα, τα καρύδια ψιλοκομμένα και το κατσικίσιο τυρί. Τελευταία προσθέτουμε τα φλέικς λωτού και λαχανίδας.