Menu

Συστατικά

+

Για τη σαλάτα

  • Ρεβίθια 200.0 γρ
  • Λαχανάκια Βρυξελλών 150.0 γρ

Για το Dressing:

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σαλάτα

    Βράζουμε τα ρεβίθια, τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα στεγνώνουμε με πολύ προσοχή. Κόβουμε το στέλεχος από τα λαχανάκια, έπειτα τα κόβουμε στη μέση και τα τοποθετούμε σε μπλέντερ μέχρι να θρυμματιστούν, αλλα χωρίς να γίνουν πουρές.

  2. Για το Dressing:

     Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί και τα διατηρούμε.   

  3. Για το σερβίρισμα

    Τοποθετούμε τα ρεβίθια μαζί με τα κομμένα λαχανάκια σε μπασίνα, καρυκεύουμε με το μείγμα Zaatar και τελειώνουμε με το dressing λεμονιού με ταχίνι. Ντεκοράρουμε με τηγανητά φύλλα από λαχανάκι Βρυξελλών.