Συστατικά
Σαλάτα Nicoise με ψητό τόνο
−
+
€0.0
Προετοιμασία
Πατάτες baby
/γρ
300.0 γρ
0%
Πράσινα φασολάκια
/γρ
800.0 γρ
0%
Αυγά ορτυκιού
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Πιπεριές Φλωρίνης
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Kόκκινα κρεμμύδια
/γρ
2.0 γρ
0%
Κάπαρη
/γρ
30.0 γρ
0%
Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι
/γρ
250.0 γρ
0%
Φιλέτο φρέσκου τόνου
/γρ
800.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Βασιλικού 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Παρουσίαση
Μείγμα φυλλωμάτων μαρουλιών
/γρ
350.0 γρ
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/γρ
300.0 γρ
0%

/
Προετοιμασία
-
Πατάτες baby 300.0 γρ
-
Πράσινα φασολάκια 800.0 γρ
-
Αυγά ορτυκιού 10.0 τεμ.
-
Πιπεριές Φλωρίνης 3.0 τεμ.
-
Kόκκινα κρεμμύδια 2.0 γρ
-
Κάπαρη 30.0 γρ
-
Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι 250.0 γρ
-
Φιλέτο φρέσκου τόνου 800.0 γρ
Παρουσίαση
-
Μείγμα φυλλωμάτων μαρουλιών 350.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Προετοιμασία
Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τις πατάτες και τα φασόλια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε και καθαρίζουμε τα αυγά ορτυκιού. Καρυκεύουμε τον τόνο με αλάτι και πιπέρι και τον ψήνουμε. Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια ζουλιέν. -
Παρουσίαση
Ανακατεύουμε σε μπασίνα τα φυλλώματα μαζί με τις πατάτες, τα φασόλια, τα κρεμμύδια, την κάπαρη, τις ελιές και τον τόνο. Ολοκληρώνουμε με τα αυγά ορτυκιού και τη βινεγκρέτ.