+

Προετοιμασία

  • Πατάτες baby 300 γρ
  • Πράσινα φασολάκια 800 γρ
  • Αυγά ορτυκιού 10 τεμ.
  • Πιπεριές Φλωρίνης 3 τεμ.
  • Kόκκινα κρεμμύδια 2 γρ
  • Κάπαρη 30 γρ
  • Μαύρες ελιές, χωρίς κουκούτσι 250 γρ
  • Φιλέτο φρέσκου τόνου 800 γρ

Παρουσίαση

  1. Προετοιμασία

    Πλένουμε και κόβουμε στη μέση τις πατάτες και τα φασόλια και τα βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Βράζουμε και καθαρίζουμε τα αυγά ορτυκιού. Καρυκεύουμε τον τόνο με αλάτι και πιπέρι και τον ψήνουμε. Κόβουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια ζουλιέν.
  2. Παρουσίαση

    Ανακατεύουμε σε μπασίνα τα φυλλώματα μαζί με τις πατάτες, τα φασόλια, τα κρεμμύδια, την κάπαρη, τις ελιές και τον τόνο. Ολοκληρώνουμε με τα αυγά ορτυκιού και τη βινεγκρέτ.
+