+

Couscous

Σαλάτα

  • Γαλλικές σαλάτες 2 τεμ.
  • Ραπανάκια 20 τεμ.
  • Mini αγγουράκια 5 τεμ.
  • Τοματίνια 30 γρ
  • Μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι 1 τεμ.

Κοτόπουλο

Για το σερβίρισμα

  1. Couscous

    Τοποθετούμε το taboule σε μια μπασίνα μαζί με ένα λίτρο κρύο νερό και το αντίστοιχο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με διαφάνεια και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  2. Σαλάτα

    Καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά τα μαρούλια.
    Στη συνέχεια κόβουμε τα ραπανάκια και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες, το αγγούρι το κόβουμε σε μικρούς κύβους ή σε λεπτές φέτες.
    Καθαρίζουμε το ρόδι και κόβουμε στη μέση τα τοματίνια.
  3. Κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας και στη συνέχεια το ψήνουμε σε φούρνο έως ότου αποκτήσουμε θερμοκρασία στο κέντρο 80 βαθμούς (έτσι πετυχαίνουμε ζουμερό αποτέλεσμα στο κέντρο και μέτριο ψήσιμο στην επιφάνεια).
  4. Για το σερβίρισμα

    Τοποθετούμε τα κομμένα φύλλα μαρουλιού στο πιάτο μαζί με το couscous, στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια από το ζουμερό κοτόπουλο μαζί με τα τοματίνια, το αγγούρι και το κρεμμύδι.
    Γαρνίρουμε με το δυόσμο, τον κόλιανδρο και το ρόδι. Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε και τη Vinaigrette.
    Συνοδεύουμε με ζεστές, ψημένες πίτες.
+