+

Για το Couscous

Για τη Σαλάτα

  • Γαλλικές σαλάτες 2 τεμ.
  • Ραπανάκια 20 τεμ.
  • Mini αγγουράκια 5 τεμ.
  • Τοματίνια 30 γρ
  • Μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι 1 τεμ.

Για το Κοτόπουλο

Για το Σερβίρισμα

  1. Για το Couscous

    Τοποθετούμε το taboule σε μια μπασίνα μαζί με ένα λίτρο κρύο νερό και το αντίστοιχο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε με διαφάνεια και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
  2. Για τη Σαλάτα

    Καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά τα μαρούλια.
    Στη συνέχεια, κόβουμε τα ραπανάκια και το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες καιτο αγγούρι σε μικρούς κύβους ή σε λεπτές φέτες.
    Καθαρίζουμε το ρόδι και κόβουμε στη μέση τα τοματίνια.
  3. Για το Κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τα υλικά της μαρινάδας και το ψήνουμε σε φούρνο, έως ότου αποκτήσουμε στο κέντρο θερμοκρασία 80° (έτσι πετυχαίνουμε ζουμερό αποτέλεσμα στο κέντρο και μέτριο ψήσιμο στην επιφάνεια).
  4. Για το Σερβίρισμα

    Τοποθετούμε τα κομμένα φύλλα μαρουλιού στο πιάτο μαζί με το couscous και προσθέτουμε τα κομμάτια από το ζουμερό κοτόπουλο μαζί με τα τοματίνια, το αγγούρι και το κρεμμύδι.
    Γαρνίρουμε με το δυόσμο, τον κόλιανδρο και το ρόδι. Πριν το σερβίρισμα προσθέτουμε και τη Vinaigrette.
    Συνοδεύουμε με ζεστές, ψημένες πίτες.
+