Menu
+

Για τη σαλάτα

  • Μείγμα Σαλατικών 250.0 γρ
  • Σέλερι 100.0 γρ
  • Πράσινο μήλο 100.0 γρ
  • Σταφίδες 80.0 γρ
  • Chives 10.0 γρ
  • Σταφύλια 100.0 γρ
  • Αλάτι
  • Καραμελωμένα καρύδια 80.0 γρ

Για τη σάλτσα

  • Χυμός λεμονιού 20.0 γρ
  • Μουστάρδα με σινάπι 10.0 γρ
  • Μέλι 10.0 γρ
  • Αλάτι
  1. Για τη σαλάτα

    Μουλιάζουμε τις σταφίδες σε κρασί πόρτο, μέχρι να μαλακώσουν, και τις σουρώνουμε.Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σέλερι και το chives. Χοντροκόβουμε τα καρύδια και κόβουμε σε λεπτές φέτες το πράσινο μήλο.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε, δοκιμάζουμε και σερβίρουμε.Προσθέτουμε το σταφύλι ανάλογα την εποχή.
  2. Για τη σάλτσα

    Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά, αλατίζουμε και δοκιμάζουμε.