Menu

Συστατικά

+

Για το μοσχάρι

  • Brisket - Στήθος Μοσχάρι 1.0 kg
  • Κρεμμύδι λευκό 1.0 τεμ.
  • Καρότο 1.0 τεμ.
  • Kλωνάρια Μαϊντανό 3.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Πιπεριά καυτερή 1.0 τεμ.

Για τις πατάτες


Νόστιμο μοσχαρίσιο στήθος με αρωματικές πατάτες και αυγό!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το μοσχάρι

    Θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές το κομμάτι του κρέατος και στη συνέχεια το τοποθετούμε σε σακούλα βάκουμ, προσθέτουμε τα λαχανικά, το aromat και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε ερμητικά τη σακούλα 100%, την τοποθετούμε σε ρόνερ και μαγειρεύουμε στους 58° για 30 ώρες.
  2. Για τις πατάτες

    Αφού πλύνουμε σχολαστικά τις πατάτες, τις κόβουμε καρέ (μαζί με την φλούδα) και τις βράζουμε για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, βγάζουμε και τις κρυώνουμε. Τελειώνουμε με τα μυρωδικά και τα μπαχαρικά και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσό χρώμα.
  3. Για το τελείωμα του πιάτου

    Τοποθετούμε πρώτα τις πατάτες, στη συνέχεια το μοσχαρίσιο στήθος (μαδημένο) και τελειώνουμε με αυγό τηγανιτό.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού