Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους
Εμπνευσμένη συνταγή, για ένα υπέροχο, βελούδινο πιάτο. Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους. Πεντανόστιμο!

Συστατικά
Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους
−
+
€0.0
Για το κρέας
Χοιρινός λαιμός
/γρ
220.0 γρ
0%
Για τη σάλτσα
Ζάχαρη μαύρη
/γρ
60.0 γρ
0%
Νερό
/ml
125.0 ml
0%
Whiskey
/γρ
125.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
60.0 γρ
0%

Ξύδι
/γρ
60.0 γρ
0%
Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Μανιτάρια
/γρ
50.0 γρ
0%
Knorr Αφυδατωμένη Σάλτσα Ντέμι Γκλάς 4 kg
/γρ
60.0 γρ
0%

/
Για το κρέας
-
Χοιρινός λαιμός 220.0 γρ
Για τη σάλτσα
-
Ζάχαρη μαύρη 60.0 γρ
-
Νερό 125.0 ml
-
Whiskey 125.0 γρ
-
Ξύδι 60.0 γρ
-
Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ 1.0 τεμ.
-
Μανιτάρια 50.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κρέας
Σοτάρουμε το κρέας σε ρηχό τηγάνι κι από τις δυο πλευρές και απομακρύνουμε. -
Για τη σάλτσα
Τοποθετούμε το κρεμμύδι μαζί με τα υγρά και τη ζάχαρη και δίνουμε βράση. Το αφήνουμε να ρετουσάρει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη demi glace και αφήνουμε να δέσει.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τη σάλτσα και τα προσθέτουμε στα σοταρισμένα σκαλοπίνια.