Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους
Εμπνευσμένη συνταγή, για ένα υπέροχο, βελούδινο πιάτο. Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους. Πεντανόστιμο!

Συστατικά
Για το κρέας
-
Χοιρινός λαιμός 220 γρ
Για τη σάλτσα
-
Ζάχαρη μαύρη 60 γρ
-
Νερό 125 ml
-
Whiskey 125 γρ
-
Ξύδι 60 γρ
-
Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ 1 τεμ.
-
Μανιτάρια 50 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κρέας
Σοτάρουμε το κρέας σε ρηχό τηγάνι κι από τις δυο πλευρές και απομακρύνουμε. -
Για τη σάλτσα
Τοποθετούμε το κρεμμύδι μαζί με τα υγρά και τη ζάχαρη και δίνουμε βράση. Το αφήνουμε να ρετουσάρει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη demi glace και αφήνουμε να δέσει.
Σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τη σάλτσα και τα προσθέτουμε στα σοταρισμένα σκαλοπίνια.