Σκαλοπίνια Χοιρινά με Σάλτσα Ουίσκι και Μανιτάρια του Δάσους | Unilever Food Solutions
Menu
+

Για το κρέας

  • Χοιρινός λαιμός 220 γρ

Για τη σάλτσα

  1. Για το κρέας

    Σοτάρουμε το κρέας σε ρηχό τηγάνι κι από τις δυο πλευρές και απομακρύνουμε.
  2. Για τη σάλτσα

    Τοποθετούμε το κρεμμύδι μαζί με τα υγρά και τη ζάχαρη και δίνουμε βράση. Το αφήνουμε να ρετουσάρει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη demi glace και αφήνουμε να δέσει.

    Σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τη σάλτσα και τα προσθέτουμε στα σοταρισμένα σκαλοπίνια.