Menu
+

Για το κρέας

  • Χοιρινός λαιμός 220.0 γρ

Για τη σάλτσα

  • Ζάχαρη μαύρη 60.0 γρ
  • Νερό 125.0 ml
  • Whiskey 125.0 γρ
  • Ξύδι 60.0 γρ
  • Λευκό Κρεμμύδι, κομμένο καρέ 1.0 τεμ.
  • Μανιτάρια 50.0 γρ
  1. Για το κρέας

    Σοτάρουμε το κρέας σε ρηχό τηγάνι κι από τις δυο πλευρές και απομακρύνουμε.
  2. Για τη σάλτσα

    Τοποθετούμε το κρεμμύδι μαζί με τα υγρά και τη ζάχαρη και δίνουμε βράση. Το αφήνουμε να ρετουσάρει και στη συνέχεια προσθέτουμε τη demi glace και αφήνουμε να δέσει.

    Σοτάρουμε τα μανιτάρια, ρίχνουμε τη σάλτσα και τα προσθέτουμε στα σοταρισμένα σκαλοπίνια.