+

Για τα Σκιουφιχτά

  1. Για τα Σκιουφιχτά

    Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατίζουμε και σοτάρουμε μέχρι ν' αρχίσουν να παίρνουν χρώμα.Στη συνεχεία προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα με προσοχή, ώστε να μαγειρευτεί το κρεμμύδι και να πάρει λίγο χρώμα.

    Σβήνουμε με το κρασί και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρινα συμπυκνωθεί κατά το ήμισυ.
    Στη συνέχεια προσθέτουμε το κίτρινο κάρυ, τον ζωμό και φέρνουμε σε βρασμό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αλατίζουμε. Προσθέτουμε τα σκιουφιχτά και βράζουμε μέχρι να σωθούν σχεδόν όλα τα υγρά. Τέλος αρωματίζουμε με τον βασιλικό.

    * Για λόγους αλλεργίας ενημερώνουμε πως το κίτρινο κάρυ ενδέχεται να περιέχει ψάρι - οστρακοειδή

+