Menu
+

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα

  • Νερό 100.0 ml
  • Γάλα 300.0 ml
  • Κρέμα 150.0 ml
  • Μέλι 50.0 γρ
  • Βούτυρο 82% 25.0 γρ
  • Σταγόνες σοκολάτας 325.0 γρ
  1. Εκτέλεση

    Χτυπάμε το κέικ μαζί με το λάδι και το νερό. Ψήνουμε στους 160 για 30-35 λεπτά.
  2. Για τη σάλτσα

    Βράζουμε το νερό, το γάλα, την κρέμα και το μέλι και έπειτα προσθέτουμε τη σοκολάτα. Στο τέλος ρίχνουμε το βούτυρο.

    Σιροπιάζουμε τη ζεστή σοκολατόπιτα με ζεστό σιρόπι για καλύτερο αποτέλεσμα. Κρατάμε την υπόλοιπη σάλτσα στο ψυγείο, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να ντεκοράρουμε το γλυκό μας.