+

Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

  1. Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

    Καθαρίζουμε τις πατάτες πολύ καλά με ένα σφουγγάρι, τις κόβουμε σε μικρό καρέ και μπλανσάρουμε σε αλατισμένο νερό.Στη συνέχεια, τις σοτάρουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμακαιπροσθέτουμε το λευκό μέρος από τα κρεμμύδια, το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο, τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.

    Σοτάρουμε τις γαρίδες, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει σχολαστικά, και έχουμε κρατήσει μόνο τον κορμό τους, προσθέτουμε την πάστα του κίτρινου κάρυ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
    Στο τέλος, προσθέτουμε τις πατάτες στις γαρίδες και τελειώνουμε σε ένα λεπτό.

    Γαρνίρουμε το πιάτο μας με το πράσινο μέρος από τα κρεμμύδια το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει.

    *Σας ενημερώνουμε για λόγους αλλεργίας, πως το κίτρινο κάρυ ενδέχεται να περιέχει ψάρι.
+