+

Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

  1. Για τις Γαρίδες και τις Πατάτες

    Καθαρίζουμε πολύ καλά με ένα σφουγγάρι τις πατάτες και στη συνέχεια τις κόβουμε σε μικρό καρέ και μπλανσάρουμε σε αλατισμένο νερό.
    Στη συνέχεια σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τις πατάτες μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα, προσθέτουμε το λευκό μέρος από τα κρεμμύδια το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για λίγο, τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί.
    Σοτάρουμε τις γαρίδες, αφού πρώτα τις έχουμε καθαρίσει σχολαστικά, και έχουμε κρατήσει μόνο τον κορμό τους, προσθέτουμε την πάστα του κίτρινου κάρυ και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
    Στο τέλος προσθέτουμε στις γαρίδες τις πατάτες και τελειώνουμε σε ένα λεπτό.
    Γαρνίρουμε το πιάτο μας με το πράσινο μέρος από τα κρεμμύδια το οποίο το έχουμε ψιλοκόψει.

    *Σας ενημερώνουμε για λόγους αλλεργίας πως το κίτρινο κάρυ ενδέχεται να περιέχει ψάρι.
+