Σοτέ Ψαρονέφρι με Πουρέ Φρέσκου Κρεμμυδιού
Ο πουρές απο φρέσκο κρεμμύδι αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για ψητά κρέατα αλλά και θαλασσινά. Δοκίμασέ το!

Συστατικά
Σοτέ Ψαρονέφρι με Πουρέ Φρέσκου Κρεμμυδιού
−
+
€0.0
Για τα Παντζάρια
Παντζάρια
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Για τον Πουρέ Κρεμμυδιού
Θυμάρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Κοτόπουλου σε Gel 800 gr
/ml
500.0 ml
0%

Φρέσκα Κρεμμυδάκια
/γρ
500.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη Σάλτσα
Knorr Αφυδατωμένη Σάλτσα Ντέμι Γκλάς 1,2 kg
/γρ
250.0 γρ
0%

Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Βοδινού σε Gel 800 gr
/γρ
250.0 γρ
0%

Νερό
/ml
250.0 ml
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
30.0 γρ
0%

Για την Παρουσίαση
Κρες
/γρ
0.0 γρ
0%
Ψαρονέφρι
/γρ
500.0 γρ
0%
/
Για τα Παντζάρια
-
Παντζάρια 2.0 τεμ.
Για τον Πουρέ Κρεμμυδιού
-
Θυμάρι
-
Φρέσκα Κρεμμυδάκια 500.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
Για τη Σάλτσα
-
Νερό 250.0 ml
Για την Παρουσίαση
-
Κρες
-
Ψαρονέφρι 500.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Παντζάρια
Τυλίγουμε τα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασένο φούρνο στους 170° για περίπου μια ώρα. -
Για τον Πουρέ Κρεμμυδιού
Καθαρίζουμε και κρατάμε μόνο το λευκό μέρος απο τα κρεμμύδια. Τα κόβουμε και τα σοτάρουμε, προσθέτοντας τη ζάχαρη και τοΖωμό Κοτόπουλουκαι αρωματίζοντας με το θυμάρι. Όταν τα κρεμμύδια μαλακώσουν τα τραβάμε, τα περνάμε απο το μπλέντερ και μετά απο σίτα. -
Για τη Σάλτσα
Τοποθετούμε σε κατσαρόλα τη σάλτσα Ντέμι Γκλας και το Ζώμο Βόδινου να πάρουν μια βράση, μέχρι η συνολική ποσότητα να φτάσει στο μισό. Στην ποσότητα που έχει μείνει προσθέτουμε και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα.
-
Για την Παρουσίαση
Ψήνουμε το ψαρονέφρι και κόβουμε σε μερίδες. Τοποθετούμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού τον πουρέ και τα παντζάρια. Ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα και τα διάφορα κρες.