+

Για τα Παντζάρια

  • Παντζάρια 2 τεμ.

Για τον Πουρέ Κρεμμυδιού

Για τη Σάλτσα

Για την Παρουσίαση

  • Κρες
  • Ψαρονέφρι 500 γρ
  1. Για τα Παντζάρια

    Τυλίγουμε τα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασένο φούρνο στους 170° για περίπου μια ώρα.
  2. Για τον Πουρέ Κρεμμυδιού

    Καθαρίζουμε και κρατάμε μόνο το λευκό μέρος απο τα κρεμμύδια. Τα κόβουμε και τα σοτάρουμε, προσθέτοντας τη ζάχαρη και τοΖωμό Κοτόπουλουκαι αρωματίζοντας με το θυμάρι. Όταν τα κρεμμύδια μαλακώσουν τα τραβάμε, τα περνάμε απο το μπλέντερ και μετά απο σίτα.
  3. Για τη Σάλτσα

    Τοποθετούμε σε κατσαρόλα τα δύο fonds να πάρουν μια βράση, μέχρι η συνολική ποσότητα να φτάσει στο μισό. Στην ποσότητα που έχει μείνει προσθέτουμε και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ψήνουμε το ψαρονέφρι και κόβουμε σε μερίδες. Τοποθετούμε με τη βοήθεια ενός κουταλιού τον πουρέ και τα παντζάρια. Ολοκληρώνουμε με τη σάλτσα και τα διάφορα κρες.
+