Menu
+

Για τη Μαρινάδα

  • Χοιρινό για σουβλάκι 1.0 kg
  • Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg 100.0 γρ
  • Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1.0 τεμ.
  • Τομάτα τριμμένη 1.0 τεμ.
  • Κύμινο 5.0 γρ
  • Πάπρικα καπνιστή 10.0 γρ
  • Κάρυ σε σκόνη 3.0 γρ

Για το dip μουστάρδας

  • Αγγουράκια κορνισόν
  • Πράσινη πιπεριά
  • Hellmann’s Street Μουστάρδα 4 Kg
  • κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Για το πιάτο

  • Χοιρινά Σουβλάκια 3.0 τεμ.
  • Τομάτα
  • Κρεμμύδι 150.0 γρ
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Πατάτες τηγανητές
  1. Για τη Μαρινάδα

    Μαρινάρουμε τα σουβλάκια και ψήνουμε.
  2. Για το dip μουστάρδας

    Κόβουμε μπρινουάζ το κρεμμύδι, την πιπεριά και το αγγουράκι κορνισόν.Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε.
  3. Για το πιάτο

    Σερβίρουμε 3 τεμάχια σουβλάκια χοιρινά, με Dip μουστάρδας και ένα mix τομάτας με κρεμμύδι και φρέσκο μαϊντανό. Για γαρνιτούρα βάζουμε πατάτες τηγανιτές.