Menu
+

Για τη Μαρινάδα

Για το dip μουστάρδας

Για το πιάτο

  • Χοιρινά Σουβλάκια 3 τεμ.
  • Τομάτα
  • Κρεμμύδι 150 γρ
  • Μαϊντανός (φρέσκος)
  • Πατάτες τηγανητές
  1. Για τη Μαρινάδα

    Μαρινάρουμε τα σουβλάκια και ψήνουμε.
  2. Για το dip μουστάρδας

    Κόβουμε μπρινουάζ το κρεμμύδι, την πιπεριά και το αγγουράκι κορνισόν. Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε.
  3. Για το πιάτο

    Σερβίρουμε 3 τεμάχια σουβλάκια χοιρινά, με Dip μουστάρδας και ένα mix τομάτας με κρεμμύδι και φρέσκο μαϊντανό. Για γαρνιτούρα βάζουμε πατάτες τηγανιτές.