Σουβλάκια Χοιρινά Μαριναρισμένα με Street Μουστάρδα και Dip Μουστάρδας
Γεύση και αρώματα που ξεπερνούν τη φαντασία! Αφήστε τη μαρινάδα να κάνει τα μαγικά της

Συστατικά
Για τη Μαρινάδα
-
Χοιρινό για σουβλάκι 1 kg
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 τεμ.
-
Τομάτα τριμμένη 1 τεμ.
-
Κύμινο 5 γρ
-
Πάπρικα καπνιστή 10 γρ
-
Κάρυ σε σκόνη 3 γρ
Για το dip μουστάρδας
-
Αγγουράκια κορνισόν
-
Πράσινη πιπεριά
-
κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Για το πιάτο
-
Χοιρινά Σουβλάκια 3 τεμ.
-
Τομάτα
-
Κρεμμύδι 150 γρ
-
Μαϊντανός (φρέσκος)
-
Πατάτες τηγανητές
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Μαρινάδα
Μαρινάρουμε τα σουβλάκια και ψήνουμε. -
Για το dip μουστάρδας
Κόβουμε μπρινουάζ το κρεμμύδι, την πιπεριά και το αγγουράκι κορνισόν. Προσθέτουμε τα υλικά και ομογενοποιούμε. -
Για το πιάτο
Σερβίρουμε 3 τεμάχια σουβλάκια χοιρινά, με Dip μουστάρδας και ένα mix τομάτας με κρεμμύδι και φρέσκο μαϊντανό. Για γαρνιτούρα βάζουμε πατάτες τηγανιτές.