Σουπιές Στιφάδο με Γλυκιά Σάλτσα Σόγιας
Δοκιμάστε την νηστίσιμη εκδοχή μια άκρως ελληνικής παραδοσιακής συνταγής. Αντικαταστήστε το κρέας με σουπιές και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!

Συστατικά
Σουπιές Στιφάδο με Γλυκιά Σάλτσα Σόγιας
−
+
€0.0
Για τις Σουπιές
Σουπιές, καθαρισμένες
/γρ
400.0 γρ
0%
Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν
/γρ
400.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
300.0 γρ
0%

Κύμινο
/γρ
8.0 γρ
0%
Λευκό ξύδι
/γρ
100.0 γρ
0%
Δαφνόφυλλο
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
150.0 γρ
0%

Παρουσίαση
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Ξύσμα lime
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τις Σουπιές
-
Σουπιές, καθαρισμένες 400.0 γρ
-
Κρεμμύδι κομμένο ζουλιέν 400.0 γρ
-
Κύμινο 8.0 γρ
-
Λευκό ξύδι 100.0 γρ
-
Δαφνόφυλλο 4.0 τεμ.
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Παρουσίαση
-
Ελαιόλαδο
-
Ξύσμα lime
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τις Σουπιές
Καθαρίζουμε, κόβουμε τις σουπιές και τις μπλανσάρουμε.Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε ζουλιέν. Στη συνέχεια, καραμελώνουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις σουπιές και σβήνουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε την αγγλική Worcester, τη σάλτσα σόγιας, το κύμινο και τα δαφνόφυλλα. Εάν χρειαστεί προσθέτουμε ζωμό κοτόπουλο και αφήνουμε να βράσει. -
Παρουσίαση
Για το στήσιμο του πιάτου θα χρειαστούμε τσέρκι.Τοποθετούμε στο κέντρο του πιάτου το τσέρκι και βάζουμε το στιφάδο μας. Ντεκοράρουμε με ελαιόλαδο και ξύσμα από λάιμ.