Σούπα Γκούλας
Η σούπα γκούλας, είναι μια χορταστική και θερμαντική σούπα με κρέας, πάπρικα και λαχανικά, που συνηθίζεται στην Ουγγαρία και είναι ιδανική για τους κρύους χειμώνες!

Συστατικά
Για τη σούπα
-
Νερό 2500 ml
-
Ελαιόλαδο 20 ml
-
Μοσχάριος κιμάς 200 γρ
-
Πάπρικα 2 γρ
-
Κύμινο 1 γρ
-
Σκόρδο (σε σκόνη) 10 γρ
-
Πατάτες baby 400 γρ
-
Ντομάτες σε κονσέρβα 800 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη σούπα
Ρίχνουμε το ζωμό βοδινού μέσα στο βρασμένο νερό και το χτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε από τη φωτιά και δημιουργούμε ένα ομοιογενές μείγμα. Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τον κιμά, τους σπόρους κυμίνου, την πάπρικα και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε και στραγγίζουμε το πλεονάζον λίπος. Προσθέτουμε τις πατάτες και τον κιμά στη σούπα και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και το σερβίρουμε σε μπολ.