Menu
+

Για τη σούπα

  • Νερό 2500.0 ml
  • Ελαιόλαδο 20.0 ml
  • Μοσχάριος κιμάς 200.0 γρ
  • Πάπρικα 2.0 γρ
  • Κύμινο 1.0 γρ
  • Σκόρδο (σε σκόνη) 10.0 γρ
  • Πατάτες baby 400.0 γρ
  • Ντομάτες σε κονσέρβα 800.0 γρ
  1. Για τη σούπα

    Ρίχνουμε το ζωμό βοδινού μέσα στο βρασμένο νερό και το χτυπάμε ελαφρά. Προσθέτουμε τις τομάτες και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, το αφαιρούμε από τη φωτιά και δημιουργούμε ένα ομοιογενές μείγμα. Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τον κιμά, τους σπόρους κυμίνου, την πάπρικα και το σκόρδο. Μαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Αφαιρούμε και στραγγίζουμε το πλεονάζον λίπος. Προσθέτουμε τις πατάτες και τον κιμά στη σούπα και σιγοβράζουμε για 2 λεπτά.Βγάζουμε το μείγμα από τη φωτιά και το σερβίρουμε σε μπολ.