Menu
+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε με λάδι το κρεμμύδι, το πράσο και το μπέικον. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το κουνουπίδι, το ζωμό και τα αφήνουμε να βράσουν όλα μαζί. Μόλις μαλακώσει το μείγμα , το βγάζουμε από τη φωτιά, το περνάμε από μπλέντερ και βάζουμε αλάτι, πιπέρι. Τέλος, προσθέτουμε την κρέμα και το βούτυρο.

    Σερβίρουμε με καραμελωμένα φουντούκια και λάδι παντζαριού.

  2. Tip για το λάδι παντζαριού

    Παίρνουμε πούλπα από το παντζάρι και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο που είναι στους 60 βαθμούς, κρυώνουμε και περνάμε από εταμιν.