Menu
+

Για το Κρέας

  • Ελαιόλαδο 50.0 ml
  • Μοσχαρίσιο φιλέτο 500.0 γρ

Για την Σούπα Μινεστρόνε

  • Νερό 2.0 l
  • Αλάτι μαύρο πιπέρι, τριμμένο
  • Καπνιστή πάπρικα 10.0 γρ
  • Κρεμμύδια, κομμένα σε μεσαία καρέ 250.0 γρ
  • Σελινόριζα, κομμένη σε μεσαία καρέ 120.0 γρ
  • Kαρότα κομμένα σε μεσαία καρέ 120.0 γρ
  • Κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεσαία καρέ 120.0 γρ
  • Λάχανο κομμένο σε λεπτές φέτες 120.0 γρ
  • Ψιλοκομμένο σκόρδο 20.0 γρ
  • Ρεβίθια μαγειρεμένα 80.0 γρ
  • Κολοκύθι σε μεσαία καρέ 100.0 γρ
  • Πενάκι 150.0 γρ

Για το τελείωμα

  • Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα 150.0 γρ
  1. Για το Κρέας

    Κόβουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο σε μικρά κομμάτια και το μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, πάπρικα, ζωμό και θυμάρι. Αφήνουμε για 2 ώρες. Περνάμε το κρέας σε καλαμάκι και το ψήνουμε. Το χρησιμοποιούμε σαν ντεκόρ στη σούπα μας.
  2. Για την Σούπα Μινεστρόνε

    Ρίχνουμε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλασε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια,προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τη σελινόριζα, τις πιπεριές, τα καρότα, το λάχανο και το σκόρδο και τα σοτάρουμε για περίπου 15 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι και προσθέτουμε τον ζωμό.

    Σιγοβράζουμε, μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά, για μισή ώρα περίπου. Προσθέτουμε τα ρεβίθια, τα ζυμαρικά και τα κολοκύθια και συνεχίζουμε για μερικά λεπτά ακόμα, μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά στο βαθμό που θέλουμε.
  3. Για το τελείωμα

    Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.