Menu
+

Για το πέστο βασιλικού

  • Φύλλα βασιλικού
  • Κουκουνάρι 40.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τα ντοματίνια

  • Ντοματίνια 200.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml

Για τα σπαγγέτι

  • Κολοκύθι 4.0 τεμ.

Στήσιμο συνταγής

  • Μίνι Μοτσαρέλα 200.0 γρ
  1. Για το πέστο βασιλικού

    Θα χρειαστούμε 2 κούπες φύλλα βασιλικού. Τοποθετούμε όλα τα υλικά του dressing σε μπλέντερ και δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κρατάμε για το τελείωμα φύλλα βασιλικού και σπόρους από κουκουνάρι.

  2. Για τα ντοματίνια

    Κόβουμε τα ντοματίνια σε τέταρτα και τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο και λίγο πέστο βασιλικού.

  3. Για τα σπαγγέτι

    Κόβουμε με το εργαλείο για σπαγγέτι λαχανικών τα κολοκύθια και τα διατηρούμε σε νερό με πάγο.

  4. Στήσιμο συνταγής

    Σε μπασίνα αναμειγνύουμε τα σπαγγέτι κολοκυθιού, τα ντοματίνια και τη μοτσαρέλαμε πέστο βασιλικού, και στήνουμε. Ντεκοράρουμε με φύλλα βασιλικού και ντοματίνια.