+

Για την Εκτέλεση

  • Σπαγγέτι ολικής 400 γρ
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 100 γρ
  • Λαχανάκια Βρυξελλών 140 γρ
  • Μπέικον 120 γρ
  • Baby σπανάκι 100 γρ
  • Καρύδια 100 γρ
  • Κρασί λευκό 100 ml
  • Ελαιόλαδο
  • Πεκορίνο Αμφιλοχίας 60 γρ
  1. Για την Εκτέλεση

    Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε σκόρδο καισβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τα λαχανάκια Βρυξελών, το σπανάκι καιτην πάστα και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ντεκοράρουμε με καρύδι και πεκορίνο Αμφιλοχίας.
+