Menu
+

Για την Εκτέλεση

  • Σπαγγέτι ολικής 400.0 γρ
  • Κρεμμυδάκι φρέσκο (κομμένο σε μεγάλα κομμάτια) 100.0 γρ
  • Λαχανάκια Βρυξελλών 140.0 γρ
  • Μπέικον 120.0 γρ
  • Baby σπανάκι 100.0 γρ
  • Καρύδια 100.0 γρ
  • Κρασί λευκό 100.0 ml
  • Ελαιόλαδο
  • Πεκορίνο Αμφιλοχίας 60.0 γρ
  1. Για την Εκτέλεση

    Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι σε καυτό ελαιόλαδο, προσθέτουμε σκόρδο και σβήνουμε με κρασί. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το μπέικον και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Προσθέτουμε τα λαχανάκια Βρυξελών, το σπανάκι καιτ ην πάστα και καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ντεκοράρουμε με καρύδι και πεκορίνο Αμφιλοχίας.