Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

  • Πράσινη Πιπεριά Τσίλι 1.0 τεμ.
  • Μανιτάρια Τρομπέτα 15.0 γρ
  • Σπαγγέτι 400.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 80.0 ml
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ξύσμα λεμονιού 1.0 τεμ.
  • Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσίλι. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία του πακέτου. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι, προσθέτουμε το σκόρδο και το τσίλι και σοτάρουμε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι το σκόρδο να αρχίσει να χρωματίζει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 3 έως 4 λεπτά. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με λίγο νερό από το οποίο έβραζαν. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε με παρμεζάνα και ελαιόλαδο.