Σπαγγέτι Aglio Olio και Τρομπέτες
Εξαιρετικά συστατικά για ένα πιάτο με άρωμα και ένταση!

Συστατικά
Σπαγγέτι Aglio Olio και Τρομπέτες
Εκτέλεση

Εκτέλεση
-
Πράσινη Πιπεριά Τσίλι 1.0 τεμ.
-
Μανιτάρια Τρομπέτα 15.0 γρ
-
Σπαγγέτι 400.0 γρ
-
Ελαιόλαδο 80.0 ml
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ξύσμα λεμονιού 1.0 τεμ.
-
Ψιλοτριμμένη παρμεζάνα
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσίλι. Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για όσο χρόνο αναγράφει η συσκευασία του πακέτου. Παράλληλα, σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι, προσθέτουμε το σκόρδο και το τσίλι και σοτάρουμε για 1 λεπτό περίπου, μέχρι το σκόρδο να αρχίσει να χρωματίζει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας κατά διαστήματα, για 3 έως 4 λεπτά. Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με λίγο νερό από το οποίο έβραζαν. Τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού και σερβίρουμε με παρμεζάνα και ελαιόλαδο.