+

Για το Κρέας

  • Σπαλομπριζόλα 1 τεμ.
  • Αλάτι χοντρό
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Baby κόκκινα καρότα 2 τεμ.
  • Baby, κίτρινα καρότα 2 τεμ.
  • Καλαμπόκι
  • Βούτυρο
  • Κρεμμύδι φρέσκο 2 τεμ.
  1. Για το Κρέας

    Καρυκεύουμε τη σπαλομπριζόλα με αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε σε grill και από τις δύο πλευρές στο βαθμό που θέλουμε.

    Βράζουμε τα καρότα, το καλαμπόκι και τα κρεμμύδια και στη συνέχεια τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με βούτυρο.

+