+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    1. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2’, αφαιρούμε τα λίπη, προσθέτουμε τo Knorr Primerba Πάστα Ψημένο Κρεμμύδι και τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για ακόμα 2’.

    2. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί βάζουμε τη σάλτσα τομάτας, την Knorr Chili Tomato Sauce (Pang Gang) και την Knorr Thai Sweet Chili Jam και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

    3. Αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και γεμίζουμε τα tacos με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τον κόλιανδρο και το κασέρι στο κάθε tacos.

+