Menu
+

Εκτέλεση

  • Λουκάνικα χοιρινά χωριάτικα, ψιλοκομμένα 500.0 γρ
  • Κόκκινες πιπεριές κομμένες ζουλιέν 3.0 τεμ.
  • Κίτρινες πιπεριές, κομμένες julien 3.0 τεμ.
  • Σάλτσα τομάτα 100.0 γρ
  • Λευκό κρασί 60.0 ml
  • Κασέρι 100.0 γρ
  • Μάτσο φρέσκος κόλιανδρος 1.0 τεμ.
  • Φύλλα tacos 20.0 τεμ.
  • Πάστα Τσίλι 30.0 ml
  1. Εκτέλεση

    Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα λουκάνικα για 2’, αφαιρούμε τα λίπη, προσθέτουμε τo Knorr Primerba Πάστα Ψημένο Κρεμμύδι και τo Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για ακόμα 2’.

    Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί βάζουμε τη σάλτσα τομάτας, την Knorr Chili Tomato Sauce και τηνπάστα τσίλι και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να δέσει η σάλτσα.

    Αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και γεμίζουμε τα tacos με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε τις πιπεριές, τον κόλιανδρο και το κασέρι στο κάθε tacos.