+

Για τη Στραπατσάδα

  1. Για τη Στραπατσάδα

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Ελέγχουμε αν τα αυγά μας είναι εντάξει ή εάν τα θέλουμε πιο καλοψημένα αφήνουμε για λίγο ακόμα. Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και μαύρο πιπέρι.
    Σερβίρουμε αμέσως.
+