Στραπατσάδα Shakshuka
Μια στραπατσάδα με ρίζες απο Μαρόκο!

Συστατικά
Στραπατσάδα Shakshuka
−
+
€0.0
Για τη Στραπατσάδα
Ελαιόλαδο
/γρ
15.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Μαϊντανό
/γρ
5.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρέσκα Αυγά
/τεμ.
5.0 τεμ.
0%
Πάπρικα
/γρ
3.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
3.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
20.0 γρ
0%

Knorr Ψιλοκομμένη Περαστή Τομάτα 2,5 Kg
/γρ
250.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
/
Για τη Στραπατσάδα
-
Ελαιόλαδο 15.0 γρ
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Μαϊντανό 5.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρέσκα Αυγά 5.0 τεμ.
-
Πάπρικα 3.0 γρ
-
Κύμινο 3.0 γρ
-
1/2 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τη Στραπατσάδα
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 3-5 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη ντομάτα και τα μπαχαρικά και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά ολόκληρα και χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία. Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό μας να μαγειρευτεί για 10 λεπτά. Ελέγχουμε αν τα αυγά μας είναι εντάξει ή εάν τα θέλουμε πιο καλοψημένα αφήνουμε για λίγο ακόμα. Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό και μαύρο πιπέρι. Σερβίρουμε αμέσως.