Menu
+

Για το Αβοκάντο

  • Αβοκάντο 1.0 τεμ.
  • Τόνος Αλοννήσου 120.0 γρ
  • 1/2 Κόκκινη πιπεριά
  • Κρεμμύδι φρέσκο 1.0 τεμ.
  • Ξύσμα lime
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Ψιλοκομμένος κόλιανδρος
  1. Για το Αβοκάντο

    Τοποθετούμε σε μπασίνα τον τόνο, την ψιλοκομμένη πιπεριά, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τη vinaigrette, τη μαγιονέζα και τα ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, αφού έχουμε δημιουργήσει το μείγμα, αρωματίζουμε με το σκόρδο και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και με τη βοήθεια ενός κουταλιού το καθαρίζουμε. Ολοκληρώνουμε γεμίζοντας το αβοκάντο με το μείγμα μας και ντεκοράρουμε με φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα απο lime και φύλλα κόλιανδρου.