+

Για το Αβοκάντο

  1. Για το Αβοκάντο

    Τοποθετούμε σε μπασίνα τον τόνο, την ψιλοκομμένη πιπεριά, τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, την vinaigrette, τη μαγιονέζα και τα ομοιογενοποιούμε. Στη συνέχεια αφού έχουμε δημιουργήσει το μείγμα αρωματίζουμε με το σκόρδο και καρυκεύουμε με το αλάτι και το πιπέρι. Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση και με τη βοήθεια ενός κουταλιού το καθαρίζουμε. Ολοκληρώνουμε γεμίζοντας το αβοκάντο με το μείγμα μας και ντεκοράρουμε με φρέσκο κρεμμύδι, ξύσμα απο lime και φύλλα κόλιανδρου.
+